dijous, 4 de juny del 2015

EXPOSICIONS DELS TREBALLS DE L'ALUMNAT



Som a la recta final del curs i no volem marxar sense ensenyar-vos alguns dels treballs que ha fet el nostre alumnat (molt artistes, ells)


En primer lloc,   LES FROMAGES FRANÇAIS 

Els alumnes de francès de 1r de batxillerat han elabora uns fulletons explicatius sobre la varietat dels formatges francesos. A més, en van portar una mostra per tal de degustar-los amb els companys i exposar les seves particularitats. 





Bons de veritat!!!






També dels alumnes de 1r de batxillerat 
(aquest cop tots)  ...

THE IMAGINARY BOOKS
Portades de llibres que encara no existeixen...






Per segon any consecutiu els alumnes de 1r de batxillerat han imaginat un autor amb la seva biografia, un títol i el primer capítol d'un llibre en anglès i han creat la seva portada. Una feinada que posa a proba tant la seva imaginació, com el nivell d'escriptura en anglès alhora que ens permet descobrir les seves capacitats artístiques en el camp del disseny. Tot un repte que omple de color i literatura la nostra biblioteca. Moltes gràcies.

FELICITATS A TOTS I TOTES!!!!!




  I L'ALUMNAT DE 3r D'ESO...
  HA OBERT LA PARADETA!!

Tal com ho llegiu!! Aquests nois i noies han creat tot de revistes per posar-nos al dia tant del seu caràcter personal, com de les seves emocions, algunes anècdotes, entrevistes varies, records amb els companys, racons per descobrir, ...

Al quiosc de la cantonada de casa no en trobareu de tant variades i interessants...





OI QUE BÉ DE GUST LLEGIR-LES?




ENHORABONA PER TOTA LA FEINA FETA







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada